Alt i solafskærmning

BEDRE INDKLIMA, UV-BESKYTTELSE, VARMEREDUCERING, ØGET KOMFORT… BARE NOGET AF DET SOLAFSKÆRMNING KAN HJÆLPE DIG MED. SPØRG OS FOR AT VIDE MERE.

SOLFILM

Gennem årene har vi installeret over tusinde kvadratmeter solfilm og fået en masse positiv feedback.

Vi er 3M Preferred Partner og vores montører er 3M certificerede.

Solfilm kan have en stor indflydelse i hjemmet eller på arbejdspladsen, som mange måske ikke er klar over. Teknologien i solfilm gør det muligt at afvise op til 97 % af solens infrarøde lys, og blokerer op til 99,9 % af de skadelige ultraviolette (UV) stråler uden at gå på kompromis med det naturlige lys.

Beskyttelse mod UV-stråling forlænger levetiden på dine møbler og inventar, hvor strålingen ellers ville få farverne til at falme og med tiden øge slitagen.

De eventuelle data afhænger af hvilket mærke og hvilken serie du vælger. Dog har vi sammen med 3M Department of Energy vurderet energibesparelsen. Prestige-seriens solfilm reducerer varmen i sommermånederne med op til 79 % og sparer så meget som 190 kWh pr. kvadratmeter glas. Om vinteren holder solfilmen samtidig effektiv indetemperaturen mod varmetab. Bygningen kan blive kulstofnegativ på så kort tid som 6 måneder.

Økonomisk set tager det så lidt som 3 år at tilbagebetale installationsomkostningerne.

MULTIFILM

Multifilm fungerer som et gardin. Det er designet til både offentlige og private bygninger, som har flere fordele. For eksempel kan det reducere varme og blænding og beskytte mennesker mod solenergi. Det er nemt at installere og fjerne.

Multifilm kan også kombineres med logoer, fotos eller andre designs.

MARKISER

Vil du nyde sommeren i haven uden at blive påvirket for meget af vejret? Så er en markise et oplagt valg for dig. En markise giver dig skygge så du kan sidde ude en varm sommerdag og nyde det gode vejr. Du kan også forlænge de varme sommeraftener når du sidder under din markise, som giver læ og beskytter mod dug.

Hvis du vil have endnu større udbytte om aftenen, kan vi installere varmelamper som holder dig varm resten af aftenen.

Markisen kan styres med en kontakt, fjernbetjening og du kan endda bruge en smartphone til at styre markisen (tilvalgsudstyr).

SCREENS

Den ideelle solafskærmning til virksomheder. Kører lodret ned foran vinduet og kan køres til/fra efter behov. Fungerer perfekt med en solautomatik. Dugen lukker ca. 7% lys igennem og du kan således stadig se ud, selv når afskærmningen er i funktion.

Med den nyeste udgave zipscreen får du en afskærmning som er perfekt til danske vejrforhold da den ikke er så vindfølsom. Nem at montere på de fleste vinduer. Alle screen laves på mål så de passer perfekt til vinduerne og bliver så diskret som muligt.

Kassette og sidskinner udføres i RAL-farve efter ønske uden tillæg i prisen. Vi har også et bredt udvalg af farver i ”granit” altså med en let struktur overflade. Dugen kan udføres enten som polyester eller PVC-coatede glasfibertråde. Og skal det være mørklægning kan vi også klare det. Stort udvalg i farver. Uanset hvilken type du vælger får du et kvalitetsprodukt som afviser råd, skimmel og snavs.

SIKKERHEDSFILM

Med sikkerhedsfilm kan du opgradere glasset og sikre omgivelserne hvis ulykken skulle ske. Hvis glasset bliver ituslået, vil sikkerhedsfilmen sikre at vinduet fortsat holder sammen. Sikkerhedsfilm kan anvendes til mange forskellige formål, hvor sikring af glas er vigtigt – især for at undgå personskader. Det kan være på stadions, i skoler eller børnehaver.

SMARTFOLIE

SMARTfolie er en såkaldt PDLC film.

Folien er baseret på Polymer-Dispergeret-Liquid-Crystal teknologi (PDLC).

Med en simpel ON/OFF-betjening, skifter filmen fra at være klar til uigennemsigtig. På den måde fungerer folien som et elektrisk gardin, der giver privatliv og sikkerhed på ethvert glas eller vindue.

SMARTfolie fås i bredder op til 1500 mm og kan skæres til enhver størrelse og form. Fås også med mønstre. Flere stykker kan sættes sammen for at skabe endnu større omskiftelige glaspaneler.

Se mere om SMARTfolie her.

Landsdækkende service

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING I SOLAFSKÆRMNING. VORES MONTØRER ER 3M CERTIFICEREDE 3M INSTALLATØRER OG VI ER “3M PREFERRED PARTNER” INDEN FOR VINDUESFILM.

  • Solfilm til alle plane flader

  • Markiser til ethvert formål

  • Screens der giver privatliv og holder solens varme ude

  • Indvendige solgardiner

  • SMARTfolie der giver privatliv med et enkelt tryk

VI SYNLIGGØR DIN VIRKSOMHED. HVAD ENTEN DET ER MED FACADESKILTE & BOGSTAVER, BYGGEPLADSSKILTE, PYLONER, BANNERE ELLER ANDET. VI KAN LEVER MANGE FORSKELLIGE LØSNINGER OG SKRÆDDERSYER DEM TIL DIG. VI HAR EGNE DESIGNERE, MONTØRER OG TOP MODERNE PRODUKTIONSMASKINER.

Grafisk Design

HAR DU BRUG FOR INSPIRATION? SKAL VI LAVE ET LÆKKERT DESIGN TIL DIN NYE FIRMABIL ELLER TRÆNGER DU TIL EN NY BUTIKSFACADE?

I dag er grafik mange ting og vigtigheden af at der designmæssigt er en en “rød tråd” er meget vigtig. Vi har stor erfaring inden for grafisk design. Vi bruger de nyeste programmer til grafisk design og kender synergien mellem hvad der sker på skærmen og det færdige produkt. Fordi vi har produktionsmaskinerne og de kreative medarbejdere, er vi rigtig dygtige til at lave alt fra visitkort til den lækre bilreklame.

Skal vi ha’ en snak?

HAR DU EN GOD IDÉ VI KAN HJÆLPE DIG MED?