Spar penge og bidrag til energibesparelsen med solfilm?

Mens hedebølgen fortsætter med at sprede sig over Europa, er det endnu et år med usædvanlige temperaturer.

Klimaforandringerne er blevet et af de mest afgørende spørgsmål. Hver enkelt person såvel som virksomheder er nødt til at gribe ind mod klimaændringer. Heldigvis kan handlingen nogle gange være så simpel som at montere solfilm for at reducere energiforbruget hele året rundt.

Som en af de certificerede 3M-partnere installerer Kellmann Design tusindvis af kvadratmeter hvert år, fra private huse til et 1.700+m² stort projekt i Delta Park, København. Vi har hjulpet mange kunder med at opgradere deres vinduer med 3M Prestige Solfilm og modtaget en masse positiv feedback.

3M Prestige-serien bruger en unik teknologi kendt som ”multi-layer optical film”. Denne teknologi gør det muligt at afvise op til 97 % af solens infrarøde lys, og blokerer op til 99,9 % af de skadelige ultraviolette (UV) stråler uden at gå på kompromis med det naturlige lys.

Kellmann Design har sammen med 3M Department of Energy evalueret energibesparelsen. Prestige-seriens solfilm reducerer varmetilvæksten i sommermånederne med op til 79 % og sparer så meget som 190 kWh pr. kvadratmeter glas. Om vinteren holder solfilmen samtidigt effektivt indetemperaturen mod varmetab. Bygningen kan blive kulstofnegativ på så kort tidsom 6 måneder. Økonomisk set tager det så lidt som 3 år at tilbagebetale installationsomkostningerne.

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Tlf. 7930 6109 eller 7930 6119. E-mail kontakt@kellmanndesign.dk