Alt i reklame

VI LAVER REKLAMER I MANGE FORSKELLIGE FORMER, DERIBLANDT BILREKLAMER, TRAILERREKLAMER, BUTIKSREKLAMER OG MEGET MERE…

BIL- OG TRAILERREKLAMER

Med bil- og trailerreklamer skaber du opmærksomhed for din virksomhed, og uanset hvor du kører, annoncerer du for din virksomhed. Det er en af de mest økonomiske og effektive løsninger til din virksomhed. Bilreklamer kan komme med folie indpakning, logo, tekst og dekoration.

Derudover er magnetskilte en smart løsning, hvis du ofte skal skifte tekst på bilen. Folien kan holde i mere end 5 år.

BUTIKS- OG VINDUESREKLAMER

Butiksreklamer er en god måde at vise folk butikkens udvalg, de nyeste produkter, butikkens konkurrenceevne osv.  Det er også en god idé at have nogle midlertidige vinduesreklamer, når du har særlige kampagne- eller sæsonudsal.

Afhængig af folie kan reklamer normalt holde 2-7 år.

TØJREKLAMER

Vil du ikke have noget lækkert arbejdstøj med dit firmalogo eller funktion? Det er en glimrende måde at vise dit brand når du går. Det er også noget, vi kan gøre for dig. Du kan have logoet, sloganet og det individuelle navn på de fleste tøjmaterialer.

Landsdækkende service

VI PRODUCERER ALT VORES STORFORMATPRINT MED NOGEN AF DANMARKS BEDSTE PRODUKTIONSMASKINER, HVILKET GIVER STYRING OG SIKKERHED FOR KORREKT LEVERING OG MONTERING HELE VEJEN IGENNEM PROCESSEN.

  • UV-print

  • Print på folie og plader

  • ClearView print til vinduer

  • Storformatprint til alle opgaver

  • Bannere, gulvreklamer, vægfolie, Oneway o.m.a.

VI SYNLIGGØR DIN VIRKSOMHED. HVAD ENTEN DET ER MED FACADESKILTE & BOGSTAVER, BYGGEPLADSSKILTE, PYLONER, BANNERE ELLER ANDET. VI KAN LEVER MANGE FORSKELLIGE LØSNINGER OG SKRÆDDERSYER DEM TIL DIG. VI HAR EGNE DESIGNERE, MONTØRER OG TOP MODERNE PRODUKTIONSMASKINER.

Grafisk Design

HAR DU BRUG FOR INSPIRATION? SKAL VI LAVE ET LÆKKERT DESIGN TIL DIN NYE FIRMABIL ELLER TRÆNGER DU TIL EN NY BUTIKSFACADE?

I dag er grafik mange ting og vigtigheden af at der designmæssigt er en en “rød tråd” er meget vigtig. Vi har stor erfaring inden for grafisk design. Vi bruger de nyeste programmer til grafisk design og kender synergien mellem hvad der sker på skærmen og det færdige produkt. Fordi vi har produktionsmaskinerne og de kreative medarbejdere, er vi rigtig dygtige til at lave alt fra visitkort til den lækre bilreklame.

Skal vi ha’ en snak?

HAR DU EN GOD IDÉ VI KAN HJÆLPE DIG MED?