Alt i print produktion

VI LAVER ALT I STORFORMATPRINT, UV-PRINT, FOLIEPRINT, PRINT PÅ PLADER OG MEGET MERE.

PRINT PRODUKTION

Print produktion er et meget bredt begreb der indeholder alle forskellige slags printformer på forskellige materialer. Den mest almindelige printproduktion, vi ser i det daglige, er f.eks. “wayfinding” i butikker der hjælper kunderne til at navigere rundt i butikken og finde den information de har brug for. Vi laver alle slags folie print til væg, gulv, vinduer, trailere, bilreklamer og meget mere. Alt hvad du kan forestille dig. Derudover er der andre materialer end folie og plader, der kan printes på.

VÆGFOLIE

Vægfolie er en god løsning til at give rummet et nyt look. Den kan dække væggen helt eller delvist med ethvert billede, som du ønsker. En vægfolie fungerer som tapet beskyttet med en laminatoverflade for at holde printet skarpt. Det er nemt at installere og udskifte.

GULVFOLIE

Med gulvfolie kan du lave den i alle forskellige størrelser. Gulvfolie kan fungere som et dekorativt element og nyttig information som wayfinding. Gulvfolien er trykt i specialfolie og beskyttet i tyk skridsikker laminar, som gør den ekstra stærk. Så det kan håndtere generel rengøring og gang.

VINDUESFOLIE

Vinduesfolie, som vi taler om her, er anderledes end solfilm. Normalt bruger vi ClearView eller sandblæst folie som vinduesfolie. ClearView er gennemsigtigt, og mange butikker bruger det på vinduet til nye varer eller salgsoplysninger. Så det giver informationen og bevarer udsigten til butikken. Sandblæst folie er en halvklar folie, der kan bruges på glas. Sandblæst folie kan alt efter størrelse bruges til at spærre udsynet og reducere sollys til et vist niveau, samtidig med at rummet holdes lyst.

Alle de nævnte folier er de mest brugte folier til printprodukter. Derudover er der andre materialer end folie og plader, der kan trykkes på.

For eksempel har vi lavet et par verdensomspændende projekter der krævede, at vi printede forskellige figurer på 10 mm karton og fræste motivet ud af arkene. Kontakt os, så finder vi den bedste løsning til dig.

Landsdækkende service

VI PRODUCERER ALT VORES STORFORMATPRINT MED NOGEN AF DANMARKS BEDSTE PRODUKTIONSMASKINER, HVILKET GIVER STYRING OG SIKKERHED FOR KORREKT LEVERING OG MONTERING HELE VEJEN IGENNEM PROCESSEN.

  • UV-print

  • Print på folie og plader

  • ClearView print til vinduer

  • Storformatprint til alle opgaver

  • Bannere, gulvreklamer, vægfolie, Oneway o.m.a.

VI SYNLIGGØR DIN VIRKSOMHED. HVAD ENTEN DET ER MED FACADESKILTE & BOGSTAVER, BYGGEPLADSSKILTE, PYLONER, BANNERE ELLER ANDET. VI KAN LEVER MANGE FORSKELLIGE LØSNINGER OG SKRÆDDERSYER DEM TIL DIG. VI HAR EGNE DESIGNERE, MONTØRER OG TOP MODERNE PRODUKTIONSMASKINER.

Grafisk Design

HAR DU BRUG FOR INSPIRATION? SKAL VI LAVE ET LÆKKERT DESIGN TIL DIN NYE FIRMABIL ELLER TRÆNGER DU TIL EN NY BUTIKSFACADE?

I dag er grafik mange ting og vigtigheden af at der designmæssigt er en en “rød tråd” er meget vigtig. Vi har stor erfaring inden for grafisk design. Vi bruger de nyeste programmer til grafisk design og kender synergien mellem hvad der sker på skærmen og det færdige produkt. Fordi vi har produktionsmaskinerne og de kreative medarbejdere, er vi rigtig dygtige til at lave alt fra visitkort til den lækre bilreklame.

Skal vi ha’ en snak?

HAR DU EN GOD IDÉ VI KAN HJÆLPE DIG MED?