Alt i indpakning

VI LAVER ALLE TYPER AF INDPAKNING, BILER, DØRE, KØBSDISKE, KØKKENLÅGER OG MEGET ANDET

BILINDPAKNING

Få din bil helt pakket ind i en folie, som udover at give din bil et helt nyt look også er beskyttet mod ridser.

Det kræver ingen særlig vedligeholdelse, når du kører eller vasker bilen. Folien er desuden nem at fjerne uden at beskadige det originale maleri.

Sidst men ikke mindst kan du også få en såkaldt PPF film, det er en gennemsigtig folie, men hjælper din bil med ikke at få ridser og stenslag. Holdbarheden er mellem 5-7 år.

MØBLER OG ANDEN INDPAKNING

Det er også en trend, at folk bruger indpakning derhjemme, for eksempel giver køkkenet et helt nyt look ved at pakke skab i andre farver. Døre, bordplader, køleskab og andre flader kan også pakkes ind i folie så du føler det er helt nyt.

Landsdækkende service

SKAL DIN FIRMABIL HAVE EN FARVE DER PASSER DIN VIRKSOMHEDSPROFIL? VI LAVER HELINDPAKNINGER I VALGFRI FARVE ELLER SOM EN PRINTET FOLIE HVOR DU HAR FULD KONTROL OVER DESIGNET. VI LAVER OGSÅ FULDINDPAKNING AF PERSONBILER, DØRE, KØKKENER OSV. SPØRG OS HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG.

  • Kvalitetsfolie fra kendte leverandører

  • Du bestemmer farven, blank, mat, satin eller noget helt andet

  • Indpakning af køkkener og andet inventar

  • Galgeskilte eller udhængsskilte med og uden lys

  • Printet folie med dit personlige præg

VI SYNLIGGØR DIN VIRKSOMHED. HVAD ENTEN DET ER MED FACADESKILTE & BOGSTAVER, BYGGEPLADSSKILTE, PYLONER, BANNERE ELLER ANDET. VI KAN LEVER MANGE FORSKELLIGE LØSNINGER OG SKRÆDDERSYER DEM TIL DIG. VI HAR EGNE DESIGNERE, MONTØRER OG TOP MODERNE PRODUKTIONSMASKINER.

Grafisk Design

HAR DU BRUG FOR INSPIRATION? SKAL VI LAVE ET LÆKKERT DESIGN TIL DIN NYE FIRMABIL ELLER TRÆNGER DU TIL EN NY BUTIKSFACADE?

I dag er grafik mange ting og vigtigheden af, at der designmæssigt er en “rød tråd”, er meget vigtig. Vi har stor erfaring inden for grafisk design. Vi bruger de nyeste programmer til grafisk design og kender synergien mellem hvad der sker på skærmen og det færdige produkt. Fordi vi har produktionsmaskinerne og de kreative medarbejdere, er vi rigtig dygtige til at lave alt fra visitkort til den lækre bilreklame.

Skal vi ha’ en snak?

HAR DU EN GOD IDÉ VI KAN HJÆLPE DIG MED?