Sig det med bilen

VI LAVER ALLE TYPER BILREKLAMER – OGSÅ HVIS BILEN SKAL HAVE EN HELT ANDEN FARVE

Med din virksomheds navn og logo, viser du kunderne hvem du er. At servicere jeres vognpark med tidsvarende og flotte bilreklamer er ét af vores største forretningsområder.

Landsdækkende service

VI PRODUCERER OG MONTERER ALLE BILREKLAMER MED VORES EGNE MONTØRER, HVILKET GIVER STYRING OG SIKKERHED FOR KORREKT LEVERING OG MONTERING HELE VEJEN IGENNEM PROCESSEN.

  • Biler, varevogne, busser, cykler, tog og fly

  • Taxareklamer

  • Helindpakninger

VI SYNLIGGØR DIN VIRKSOMHED. HVAD ENTEN DET ER MED SMÅ DISKRETE BILREKLAMER ELLER OM HELE VAREVOGNEN PAKKES IND I ÉN STOR REKLAME. VI KAN LEVER MANGE FORSKELLIGE LØSNINGER OG SKRÆDDERSYER DEM TIL DIG. VI HAR EGNE DESIGNERE, MONTØRER OG TOP MODERNE PRODUKTIONSMASKINER.

[rev_slider alias=”storformatprint” /]

Grafisk Design

HAR DU BRUG FOR INSPIRATION? INDEN PRODUKTION KAN VI LAVE ET GRAFISK LAYOUT, SOM VISER HVORDAN REKLAMEN VIL SE UD PÅ LIGE NETOP JERES BILER.

I dag er grafik mange ting og vigtigheden af, at der designmæssigt er en “rød tråd”, er meget vigtig. Vi har stor erfaring inden for grafisk design. Vi bruger de nyeste programmer til grafisk design og kender synergien mellem hvad der sker på skærmen og det færdige produkt. Fordi vi har produktionsmaskinerne og de kreative medarbejdere, er vi rigtig dygtige til at lave alt fra visitkort til den lækre bilreklame.

Skal vi ha’ en snak?

HAR DU EN GOD IDÉ VI KAN HJÆLPE DIG MED?