Alt i skilte

VI LAVER ALLE TYPER AF SKILTE. PLADER, BOGSTAVER MED SVØB, LED LYSSKILTE, PYLONER, UDHÆNGSSKILTE OG INDGANGSPIRTALER.

PLADER

Vi tilbyder forskellige typer plader: PVC, alusandwich, OSB plader og MDF plader.

PVC står for polyvinylklorid og er det tredje mest anvendte plastmateriale i verden. Du kan få pladerne fra 1 mm i tykkelse og op til 10 mm.
Fordelen ved PVC er at det er et let materiale, fleksibelt, du kan bøje det i visse grader. Du kan få pladerne i forskellige farver, gennemsigtige og vi kan printe en hvilken som helst farve som undermaling.

ALUSANDWICH er en sandwich plade hvor der er et lag aluminium, PVC og derefter et lag aluminium mere. Pladerne fås i 2 mm og 3 mm tykkelse. Vi kan printe direkte på pladerne med UV print eller påklæbet en printet folie, med en holdbarhed på min. 7 år. UV-print direkte på en hvid alusandwich plade (Dibond), giver et skarpt og semimat udtryk. Ved print på alusandwich plade får du et refleksfrit print som ikke falmer.

ALUMINIUMSPLADER er massiv alu og udmærker sig ved at være velegnet til alle former for skiltning hvor der stilles ekstra store krav til stiv- og planhed, som reklameskilte, pyloner, informationsskilte og facadeskilte.

OSB PLADER er komprimerede træplader der ofte bruges til byggeri men bliver også mere og mere populære til dekorationer i butikker, festivaler, derhjemme og lignende. Det er et godt valg at bruge OSB plader hvis du ønsker skilte med et naturligt og råt udtryk hvor man kan se træets struktur.

MDF PLADER består af fine træfibre og lim. Det er et godt valg til de skilte der har brug for en finere trætekstur overflade. MDF plader er bedst til indendørs brug da materialet trives bedst i rum med stabil luftfugtighed og temperatur.

SVØBBOGSTAVER & LED LYSSKILTE

Svøbbogstaver med diodelys er en populær løsning til at skabe en flot og iøjnefaldende facade. Bogstaverne kan leveres forskellige typer diodelys inklusive bagudrettet (corona) eller fremadrettet lys, eller en kombination af begge. Svøbbogstaver kan tilpasses i forskellige størrelser, tykkelser og kan bruges til forskellige formål.

PYLONER

En pylon er en meget effektiv måde at vise virksomhedens informationer og hovedindgangen på afstand, så det er vigtigt med et kvalitetsmæssigt og attraktivt pylondesign. Der kan indbygges lys i pylonerne til at fremhæve logo, vejvisning og andet.

UDHÆNGSSKILTE

Udhængsskilte kan gøre facader mere attraktive og indbydende. De kan laves i alle forskellige farver og forme, så det matcher butikken/firmaets stil.

INDGANGSPORTALER

En indgangsportal bruges ofte ved udendørs aktiviteter, både til praktiske og dekorative formål. Indgangsportaler kan laves i forskellige størrelser, farver og materialer.

Landsdækkende service

VI PRODUCERER OG MONTERER ALLE SKILTE MED VORES EGNE MONTØRER, HVILKET GIVER STYRING OG SIKKERHED FOR KORREKT LEVERING OG MONTERING HELE VEJEN IGENNEM PROCESSEN.

  • LED lysskilte med frontbelysning eller bagbelysning (corona effekt)
  • Fræste facadebogstaver i alu, akryl, PVC, MDF, messing eller stål

  • Alusandwich-, alu- eller PVC-plader med folietekst eller logo

  • Galgeskilte eller udhængsskilte med og uden lys

  • Byggepladsskilte og “til-salg-skilte”

VI SYNLIGGØR DIN VIRKSOMHED. HVAD ENTEN DET ER MED FACADESKILTE & BOGSTAVER, BYGGEPLADSSKILTE, PYLONER, BANNERE ELLER ANDET. VI KAN LEVER MANGE FORSKELLIGE LØSNINGER OG SKRÆDDERSYER DEM TIL DIG. VI HAR EGNE DESIGNERE, MONTØRER OG TOP MODERNE PRODUKTIONSMASKINER.

Grafisk Design

HAR DU BRUG FOR INSPIRATION? SKAL VI LAVE ET LÆKKERT DESIGN TIL DIN NYE FIRMABIL ELLER TRÆNGER DU TIL EN NY BUTIKSFACADE?

I dag er grafik mange ting og vigtigheden af at der designmæssigt er en en “rød tråd” er meget vigtig. Vi har stor erfaring inden for grafisk design. Vi bruger de nyeste programmer til grafisk design og kender synergien mellem hvad der sker på skærmen og det færdige produkt. Fordi vi har produktionsmaskinerne og de kreative medarbejdere, er vi rigtig dygtige til at lave alt fra visitkort til den lækre bilreklame.

Skal vi ha’ en snak?

HAR DU EN GOD IDÉ VI KAN HJÆLPE DIG MED?