Synliggør din virksomhed

VI PRODUCERER PYLONER I ALLE STØRRELSER OG FORMER, OG I DE MATERIALER, SOM ER EGNEDE TIL DEN GIVNE OPGAVE.

En pylon er typisk en høj smal skiltestander som på en enkel og elegant måde viser jeres firmanavn- og logo. Den kan også bruges som informationstavle hvor flere firmaers navne vises eller som et skilt hvorpå man visualiserer et tilbud.

Vi fremstiller pyloner i alle størrelser, fra de helt små til markering af P-båse og op til de noget større pyloner i omkring 15 meters højde.

Pyloner kan produceres med og uden indvendig belysning og i alle slags farver. Som standard leveres de i hvid, sort eller alufarve.

Landsdækkende service

VI PRODUCERER OG MONTERER ALLE SKILTE MED VORES EGNE MONTØRER, HVILKET GIVER STYRING OG SIKKERHED FOR KORREKT LEVERING OG MONTERING HELE VEJEN IGENNEM PROCESSEN.

  • LED lysskilte med frontbelysning eller bagbelysning (corona effekt)
  • Fræste facadebogstaver i alu, akryl, PVC, MDF, messing eller stål

  • Alusandwich-, alu- eller PVC-plader med folietekst eller logo

  • Galgeskilte eller udhængsskilte med og uden lys

  • Byggepladsskilte og “til-salg-skilte”

VI SYNLIGGØR DIN VIRKSOMHED. HVAD ENTEN DET ER MED FACADESKILTE & BOGSTAVER, BYGGEPLADSSKILTE, PYLONER, BANNERE ELLER ANDET. VI KAN LEVER MANGE FORSKELLIGE LØSNINGER OG SKRÆDDERSYER DEM TIL DIG. VI HAR EGNE DESIGNERE, MONTØRER OG TOP MODERNE PRODUKTIONSMASKINER.

[rev_slider alias=”storformatprint” /]

Grafisk Design

HAR DU BRUG FOR INSPIRATION? SKAL VI LAVE ET LÆKKERT DESIGN TIL DIN NYE FIRMABIL ELLER TRÆNGER DU TIL EN NY BUTIKSFACADE?

I dag er grafik mange ting og vigtigheden af at der designmæssigt er en en “rød tråd” er meget vigtig. Vi har stor erfaring inden for grafisk design. Vi bruger de nyeste programmer til grafisk design og kender synergien mellem hvad der sker på skærmen og det færdige produkt. Fordi vi har produktionsmaskinerne og de kreative medarbejdere, er vi rigtig dygtige til at lave alt fra visitkort til den lækre bilreklame.

Skal vi ha’ en snak?

HAR DU EN GOD IDÉ VI KAN HJÆLPE DIG MED?