Alt i facade og butiksindretning

VI UDFØRER ALLE SLAGS OPGAVER BÅDE UDE OG INDE. NY FACADE? NY INDRETNING TIL DIN BUTIK? MANGLER DU INSPIRATION? SÅ KONTAKT OS NU FOR AT HØRE HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG!

FACADE & BUTIKSINDRETNING

Vi har stor erfaring med udvikling og opbygning af facader og indretning af butikker. Vi har lavet mange projekter for Calvin Klein, Canada Goose, Burberry og andre mærker i hele Skandinavien. Nogle af de projekter vi har deltaget i krævede at vi byggede en butik op fra bunden, og andre er butiksrenoveringer.

Inden vi påbegynder et facade- og butiksdesignprojekt, kommunikerer vi altid frem og tilbage med bygherren om byggetegning og arbejdsplan, så vi har styr på alle detaljer. Vi sørger også for at alle regler og anvisninger bliver fulgt og undervejs i processen sørger vi altid for at kunden og hans behov er i fokus.

Vi tilbyder også service, vedligehold og opbygning af demostandere.

BUTIK OG UDSTILLINGER

Vi har stor erfaring med at bygge butikker og udstillingsborde til forskellige slags mærker, herunder tøj, teknologimærker og så videre. Byggeprojekter kan nogle gange gå fra en dag til et par uger. Inden vi påbegynder et facade- og butiksdesignprojekt, kommunikerer vi altid frem og tilbage med bygherren om byggetegning og arbejdsplan, så vi har styr på alle detaljer. Vi sørger også for at alle regler og anvisninger bliver fulgt og undervejs i processen sørger vi altid for at kunden og hans behov er i fokus.

ALUMINIUMSFACADER

Når facaden ikke ser godt ud længere på grund af det langvarige snavs eller forældede materiale, kan opsætning af aluminiumsplader være en effektiv måde at dække det originale udseende på. Vi har erfaring med opsætning af aluminiumsfaacder i store supermarkeder og lagre. Og vi får masser af positiv feedback på denne hurtige og økonomiske løsning.

FACADEDEKORATION

Vil du have en mere attraktiv facade? Vi kan levere alt fra logoforbedring til facade- og designoptimering. Vi har erfaring med forskellige typer bygninger, såsom store supermarkeder og firmabygninger. Fortæl os, hvad du ønsker, og hvilket resultat du ønsker, så finder vi helt sikkert den bedste løsning til dig.

Landsdækkende service

VI PRODUCERER ALT VORES STORFORMATPRINT MED NOGEN AF DANMARKS BEDSTE PRODUKTIONSMASKINER, HVILKET GIVER STYRING OG SIKKERHED FOR KORREKT LEVERING OG MONTERING HELE VEJEN IGENNEM PROCESSEN.

  • UV-print

  • Print på folie og plader

  • ClearView print til vinduer

  • Storformatprint til alle opgaver

  • Bannere, gulvreklamer, vægfolie, Oneway o.m.a.

VI SYNLIGGØR DIN VIRKSOMHED. HVAD ENTEN DET ER MED FACADESKILTE & BOGSTAVER, BYGGEPLADSSKILTE, PYLONER, BANNERE ELLER ANDET. VI KAN LEVER MANGE FORSKELLIGE LØSNINGER OG SKRÆDDERSYER DEM TIL DIG. VI HAR EGNE DESIGNERE, MONTØRER OG TOP MODERNE PRODUKTIONSMASKINER.

Grafisk Design

HAR DU BRUG FOR INSPIRATION? SKAL VI LAVE ET LÆKKERT DESIGN TIL DIN NYE FIRMABIL ELLER TRÆNGER DU TIL EN NY BUTIKSFACADE?

I dag er grafik mange ting og vigtigheden af at der designmæssigt er en en “rød tråd” er meget vigtig. Vi har stor erfaring inden for grafisk design. Vi bruger de nyeste programmer til grafisk design og kender synergien mellem hvad der sker på skærmen og det færdige produkt. Fordi vi har produktionsmaskinerne og de kreative medarbejdere, er vi rigtig dygtige til at lave alt fra visitkort til den lækre bilreklame.

Skal vi ha’ en snak?

HAR DU EN GOD IDÉ VI KAN HJÆLPE DIG MED?