Alt i markiser

VI LEVERER OG MONTERER MARKISER OG ANDEN SOLAFSKÆRMNING, BÅDE TIL ERHVERV OG PRIVATE.
DESIGN DIN EGEN MARKISE. VI FØRER FLERE FORSKELLIGE MODELLER FRA NOGLE AF EUROPAS FØRENDE PRODUCENTER. KASSETTER OG ARME UDFØRES I RAL-FARVE EFTER ØNSKE – UDEN TILLÆG I PRISEN. VI HAR OGSÅ ET BREDT UDVALG AF FARVER I “GRANIT”, ALTSÅ MED EN LET STRUKTUR OVERFLADE.

Dugen kan frit vælges fra vores sortiment af mere end 150 dessiner. Alle i høj kvalitet, 100% akryl og nanobehandlede så råd og skimmel ikke sætter sig, og særdeles smudsafvisende. På betjeningssiden er der masser af muligheder. Standard motor som betjenes fra kontakt, radiostyret med fjernbetjening eller den nyeste som kan betjenes via en app på din smartphone eller tablet.

Alle vore markiser er velegnede til det danske klima og kan monteres på mur, rem, på spær under udhæng, under altan m.v.

Vi har også mere robuste udgaver velegnet til butik. Selvfølgelig med mulighed for tryk på dugen. Alle markiser udføres på mål så de passer til lige netop dit hus, sommerhus, butik, virksomhed m.v. De er CE-certificerede og beslag, skruer m.v. er i rustfri stål.

Øvrige solafskærmningsprodukter

Vi vil rigtig gerne vise dig de andre produkter vi har.

Skal vi ha’ en snak?

HAR DU EN GOD IDÉ VI KAN HJÆLPE DIG MED?