“Genbrugt emballage” små ting, stor forskel

Hvad gør du normalt med det emballagemateriale som du modtager med dine pakker? Opbevarer du også alle genanvendelige materialer, som vi gør i Kellmann Design?

Ifølge Eurostat sendes 91 procent af alt emballageaffald til lossepladserne. I de seneste ti år har “papir og pap” været det vigtigste emballageaffaldsmateriale i EU (32,3 mio. ton i 2019) efterfulgt af plast (15,4 mio. ton). Det er ikke kun et ressourcespild, men skaber også en enorm byrde for miljøet.

En stor procentdel af emballagematerialet kan dog genbruges. Når vi modtager pakker i Kellmann Design, gemmer vi alle de anvendelige materialer, både kasser og fyld som så kan bruges igen.

Hver gang vi genbruger et kilo pap, sparer vi miljøet for udledning af 2 kilo CO2, og vi sparer 1,8 kilo CO2, hver gang vi genbruger et kilo plastik.

Selv om genbrugsmaterialerne ikke er lige så flotte som nye. Vi er stadig meget stolte af hvad vi gør for miljøet.

For at øge miljøbevidstheden omkring pakkematerialer, sætter vi et klistermærke på de pakker der er blevet genbrugt så du kan vide at pakken er mere skånsom for miljøet.

Vi håber at flere enkeltpersoner og virksomheder vil begynde at genbruge pakkematerialer for det er en af de små ting der kan gøre en stor forskel.

Vi ved at skilteindustrien ikke er den mest miljøvenlige industri, men i Kellmann Design gør vi vores bedste for at spare og genbruge alle materialer, samtidig med at vi sikrer os at vores kunder modtager produkter som er godt beskyttet.

kilder: https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Packaging_waste_statistics
https://affaldplus.dk/co2-reduktion