Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • http://google.com

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: struer@•kellmanndesign.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Kellmann Design ApS
Industrivej 8-10, 6510 Gram • Telefon: 7930 6109 • gram@kellmanndesign.dk
Dalgårdsvej 31, 7600 Struer • Telefon: 7930 6119 • struer@kellmanndesign.dk


GDPR Kellmann Design

  1. Kunder hos Kellmann Design ApS (herefter KD) er registreret med følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnr., emailadresse og stillingsbetegnelse. Dertil de nødvendige informationer om eksempelvis kundens bygning, biler m.m. således at KD kan levere en vare eller ydelse der opfylder kundens behov og forventning.
  2. Data er tilgængelige for personale der har at gøre med salg, produktion og administration, og disse gemmes på server som personale har adgang til. Igangværende opgaver med tilbud, ordrer, arbejdssedler og tegninger forefindes desuden i papirform, så længe opgaven er i gang. Herefter destrueres de fleste papirer – enkelte notater om opgavens udførelse gemmes i fysisk arkiv, kaldet ’Arbejdssedler/Ordrearkiv. Disse notater destrueres efter 10 år.
  3. Kunder kan til enhver tid anmode om at få fjernet data i økonomisystem, tegninger på server og lignende data der relaterer til kunden og som kan betegnes som personfølsomme data. KD skal dog leve op til bogføringsloven for hvad angår opbevaring af fakturaer og andre bilag i passende antal år.
  4. KD videregiver ikke data til tredjemand uden først at indhente samtykke, dog kan KD som arbejdsgiver, og dermed dataansvarlig, bestemme at videregive nødvendige oplysninger til myndigheder, revisor eller anden databehandler.
  5. Personale og tidligere ansatte hos KD er tillige registreret med bopælsadresse, CPR nr. og bankkontonr. samt oplysninger om løn, personalegoder og lignende. Disse oplysninger gemmes på server som indehavere, ledelse, IT-ansvarlig og bogholder har adgang til. Data på personale og tidligere ansatte gemmes i det antal år det er nødvendigt jf. krav fra myndigheder.
  6. Bogholder, administration, ledelse eller indehavere vil foretage en årlig gennemgang og eventuel destruktion af data i fysisk form, såvel som data på server. Dette udføres primo august.
  7. Denne privatlivspolitik opbevares på internt delt Onedrive drev.

Gram afdelingen:

Industrivej 8-10
6510 Gram
Tlf.7930 6119
gram@kellmanndesign.dk

Struer afdelingen:

Dalgårdsvej 31
7600 Struer
Tlf.7930 6109
struer@kellmanndesign.dk

Skal vi ha’ en snak?

HAR DU EN GOD IDÉ VI KAN HJÆLPE DIG MED?

Kontakt Os