Kellmann Design

MARKISER

Markiser

Alt i markiser - i hele Danmark

Design din egen markise. Vi fører flere forskellige modeller fra nogle af Europas førende producenter. Kassette og arme udføres i RAL-farve efter ønske uden tillæg i prisen. Vi har også et bredt udvalg af farver i ”granit” altså med en let struktur overflade.

Dug kan frit vælges fra vores sortiment af mere end 150 dessiner. Alle i høj kvalitet, 100% akryl og nanobehandlede så råd og skimmel ikke sætter sig, og særdeles smudsafvisende. På betjeningssiden er der masser af muligheder. Standard motor som betjenes fra kontakt, radiostyret med fjernbetjening eller den nyeste som kan betjenes via en app på din smartphone eller tablet.

Alle vore markiser er velegnede til det danske klima og kan monteres på mur, rem, på spær under udhæng, under altan m.v.

Markiser

Vi har også mere robuste udgaver velegnet til butik. Selvfølgelig med mulighed for tryk på dugen. Alle markiser udføres på mål så de passer til lige netop dit hus, sommerhus, butik, virksomhed m.v. De er CE-certificerede og beslag, skruer m.v. er i rustfri stål.

Udfyld kontaktformularen nedenfor eller ring til os – vores rådgivere sidder klar til en snak.

Kontakt os

Skriv til os i dag og få et godt tilbud

Struer afdelingen
Dalgårdsvej 31
7600 Struer
7930 6109
mail at kellmanndesign dot dk
Gram afdelingen
Industrivej 8-10
6510 Gram
7930 6119
mail at kellmanndesign dot dk